Dag beste ouders, leden & chirosympathisanten

Sinds kort hebben we besloten om snapchat te betrekken bij onze chiroactiviteiten.

Elke groep heeft zijn eigen account en zo kan je dus op het moment zelf zien wat

iedere groep aan het uitspoken is. Dit is vooral in het leven geroepen voor tijdens

ons bivak maar om jullie er al kennis mee te laten maken gaan we het ook iedere 

zondag gebruiken. Hieronder leggen we jullie stap voor stap uit hoe snapchat werkt

en hoe jullie zelf professionele snapchatters kunnen worden :p !Stap 1 : Download via de Google Play Store 

of via de App Store van Apple (op je smartphone)

djdjfjjfjdfjjdf

dkfkkdkfdk

Stap 2: Open snapchat en maak je eigen Snapchat-account aan. Wanneer je Snapchat open kun je kiezen tussen "inloggen" en "aanmelden". Als je nog geen Snapchat-account hebt duw je op aanmelden en volg je de stappen. Indien je al een Snapchat-account hebt duw je op inloggen en log je je in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

djdjfjfjdjfjjd
dfkfkdkkfd

Stap 3voeg nu alle Chiro-accounts toe ! Let op: de gebruikersnaam van de speelclub is speelclbmunster

Hoedoededa?? 

-> Accounts kan je toevoegen op 2 manieren via gebruikersnaam en via de snapcode in de foto's. Beide manieren worden hieronder gedemonstreerd in een filmpje.


• Speelcub : speelclbmunster

• Rakwi's : rakwimunster

• Tito's : titomunster

• Keti's : ketimunster

• Aspi's : aspimunster

• Kookouders:  kookoudmunster

eeeret

• Toevoegen op gebruikersnaam: Open snapchat, boven aan het scherm zal een zoekbalk te zien zijn. Duw hierop en geef hierna de gebruikersnaam in (bv: speelclbmunster) hierna duw je op toevoegen. 

• toevoegen via Snapcode: Open snapchat en richt de camera op een foto van de snapcode van bv de aspi's. Zodra deze in beeld is het de bedoeling dat je je vinger houdt op het scherm waar de snapcode zich bevindt. Hierdoor zal snapchat in dit geval de aspi's automatisch toevoegen

dkdskkdkskffksfkfk

skfkskfkskfkskfkf

Wat nu ??? 

Nu heb je snapchat maar wat gebeurt er nu? Iedere zondag en iedere dag op kamp zullen er foto's en filmpjes verschijnen van iedere groep zijn account. Waar staan deze? als je snapchat opent zullen er links onder 3 bolletjes staan. Als je hierop duwt zul je bij "verhalen" komen. Als een groep een verhaal heeft zullen ze hier tussen staan, duw op de groep in kwestie en er zal zich een filmpje afspelen en/of foto's weergegeven worden. Weet wel dat deze er telkens maar 24uur opstaan snel zijn is dus de boodschap. 


• Als je met vragen/moeilijkheden zit over Snapchat (of iets anders natuurlijk) zal de leiding je met alle plezier helpen op zondag voor en na de Chiro.

• Snapchat werkt alleen op een smartphone. Heb je er geen? Niet getreurd tijdens bivak zullen de "Snapchatverhalen" ook gepost worden op onze Facebookpagina .